Vernieuwde eerste graad

Onze leerlingen krijgen in de eerste graad een kwalitatieve en brede basisvorming. Daarnaast organiseren we een waaier aan keuzevakken. Zo dagen we onze leerlingen uit om hun interesses en capaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

In de basisvakken zorgen we voor een gezonde mix van denken en doen. Kennis verwerven is in onze huidige maatschappij immers van essentieel belang. Daarnaast zijn vaardigheden noodzakelijk om die kennis te kunnen toepassen. We stimuleren onze leerlingen om creatief en kritisch aan de slag te gaan. En omdat in onze maatschappij digitalisering een must is, integreren we in alle vakken hedendaagse ICT-tools.

Via de keuzevakken komen leerlingen te weten wat hun interesses en talenten zijn. Ze kiezen een major die hen interesseert. In de minorvakken verkennen onze leerlingen ook andere domeinen. Zo kunnen ze in de tweede graad kiezen voor een studierichting die echt bij hen past.

We hebben aandacht voor álle leerlingen. Vanaf de eerste dag zorgen enthousiaste leerkrachten voor een warme en gemoedelijke sfeer.

FlaSJI: de nieuwsbrief

Hier kan je je inschrijven zodat je elke maand onze nieuwsbrief per email ontvangt.

En hier vind je de FlaSJI van april.

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top