Middagactiviteiten

Als je op school blijft eten, kan je in de refter of in de Plaza je boterhammen opeten en een koude of warme drank krijgen.

Op de speelplaats kan je rondwandelen of gezellig een babbeltje doen op één van de banken. Je kan ook basketbal of voetbal spelen op het sportveld. Of misschien doe je wel graag mee aan één van de geleide sportactiviteiten waarvoor je je regelmatig kan inschrijven? Elke week staat er iets anders op het programma.

 

Je kan tijdens elke middagpauze ook terecht in de bibliotheek om tijdschriften in te kijken, een boek te ontlenen of iets te lezen.

Leerlingen van de eerste graad en de tweede graad kunnen voor computerwerk terecht in lokaal 011. Het openleercentrum is er voor leerlingen van de derde graad die in stilte willen werken voor school, al dan niet met een computer. Indien er onvoldoende plaats is in lokaal 011, kunnen ook leerlingen van het vierde jaar terecht in het openleercentrum.

 

Misschien heb je wel artistieke ambities? Waag dan je kans in onze popgroep of in de musicalgroep. Gitaar leren spelen is ook een optie. Of ga je liever creatief aan de slag? Ook dat kan!

Je kan ook kiezen voor schaken of voor een gezelschapsspel.

Wil je graag de basisoefeningen van mindfulness leren? We organiseren sessies voor leerlingen van de 1ste en 2de graad en andere sessies voor leerlingen van de 3de graad.

 

 

 

FlaSJI: de nieuwsbrief

Hier kan je je inschrijven zodat je elke maand onze nieuwsbrief per email ontvangt.

En hier vind je de FlaSJI van april.

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top