Aanmeldingen voor volgend schooljaar

Aanmeldingen voor 1A en 1B

Alle secundaire scholen in Borsbeek, Boechout, Mortsel en Edegem hebben zich aangesloten bij het digitale platform meldjeaan.antwerpen.be. Ook voor onze school zullen de aanmeldingen dus via deze weg verlopen.

U zal uw kind kunnen aanmelden tussen 27 maart en 21 april. Het moment van aanmelding speelt daarbij geen rol. U kan dus gerust de tijd nemen om uw schoolkeuze te bepalen.

Voorrangsregeling
Als uw  kind al een broer of zus op onze school heeft, geeft u dat aan bij de aanmelding op het digitale platform en zal uw kind zeker een plaats krijgen. De wetgever verstaat onder broer of zus: elk kind dat minstens één gemeenschappelijke ouder heeft of dat onder hetzelfde dak woont.

Inschrijvingen 1A en 1B op woensdag 24 mei

Als uw kind via Meldjeaan.Antwerpen.be een ticket kreeg voor onze school, krijgt u hiervan ten laatste op maandag 15 mei een bericht. De effectieve inschrijving vindt plaats op woensdag 24 mei. U kan daarvoor een afspraak maken via een link die we u op 16 mei per mail bezorgen.Aanmeldingen voor het tweede tot en met zevende jaar

Wil u uw zoon of dochter graag aanmelden voor volgend schooljaar voor een tweede tot en met zevende jaar? 

Dan kan u vanaf 17 april om 8.00 u. via een link op deze pagina de gegevens doorgeven. Uw zoon of dochter komt dan op een wachtlijst terecht. De plaats op de wachtlijst wordt bepaald op basis van het moment waarop u het digitale formulier hebt verzonden. 

Onze huidige leerlingen geven ons ten laatste op 4 juli hun definitieve keuze voor het schooljaar 2023-2024 door. We kennen vanaf dan het aantal vrije plaatsen. Van zodra we weten dat we je kunnen inschrijven, nemen we contact op.

 

FlaSJI: de nieuwsbrief

Hier kan je je inschrijven zodat je elke maand onze nieuwsbrief per email ontvangt.

En hier vind je de FlaSJI van april.

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top