Aanmeldingen voor volgend schooljaar

Aanmeldingen voor 1A en 1B

 

Alle secundaire scholen in Borsbeek, Boechout, Mortsel en Edegem hebben beslist zich aan te sluiten bij  het digitale platform meldjeaan.antwerpen.be. Ook voor onze school zullen de aanmeldingen dus via deze weg verlopen.

Je zal je kind kunnen aanmelden tussen 8 maart en 29 maart. Het moment van aanmelding speelt daarbij geen rol. Je kan dus gerust de tijd nemen om je schoolkeuze te bepalen.
Zodra de procedures volledig vastliggen, zullen we ze hier publiceren.

Voorrangsregeling

Als je kind al een broer of zus op onze school heeft, geef je dat aan bij de aanmelding op het digitale platform en zal je kind zeker een plaats krijgen. De wetgever verstaat onder broer of zus: elk kind dat minstens één gemeenschappelijke ouder heeft of dat onder hetzelfde dak woont.

Inschrijvingen 1A en 1B op zaterdag 23 april

Als je kind via meldjeaan.antwerpen.be een ticket kreeg voor onze school, kan de inschrijving plaatsvinden op 23 april. Wij nemen in dat geval contact met je op om een afspraak te maken.

 

 


Aanmeldingen voor het tweede tot en met zevende jaar


Indien je wil aanmelden voor een tweede tot en met zevende jaar, kan je vanaf 19 maart via een link op deze pagina je gegevens doorgeven. Je komt dan op een wachtlijst terecht. Je plaats op de wachtlijst wordt bepaald op basis van het moment waarop je het digitale formulier hebt verzonden. 
Onze huidige leerlingen geven ons ten laatste op 4 juli hun definitieve keuze voor het schooljaar 2022-2023 door. We kennen vanaf dan het aantal vrije plaatsen. Van zodra we weten dat we je kunnen inschrijven, nemen we contact op.

 

FlaSJI: de nieuwsbrief

Hier kan je je inschrijven zodat je elke maand onze nieuwsbrief per email ontvangt.

En hier vind je de FlaSJI van mei.

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top